Bine ati venit pe siteul nostru!

Politica de confidentialitate



 Politica de confidentialitate

SC OZON MEDIA SRL denumita mai departe OZON MEDIA SRL, in calitate de autor, proprietar si administrator al www.zebu.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, OZON MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati.

OZON MEDIA SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.zebu.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13)
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14)
- dreptul de opozitie (art.15)
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de OZON MEDIA SR. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa de email: contact@zebu.ro

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, OZON MEDIA SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

- pentru procesarea comenzilor si trimiterea acestora la destinatie in conditiile cele mai bune
- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra
- informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor
- informarea utilizatorilor / clientilor privind starea comenzilor
- evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

OZON MEDIA SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

- realizarii de rapoarte / analize
- realizarii de informari in scopuri proprii
- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de OZON MEDIA SRL