Cum comanzi onlineCum comanzi online

Procedura de cumparare pe
www.zebu.ro este rapida si simpla. Trebuie sa urmati 5 pasi simpli. Daca aveti intrebari, sunati-ne la 0799.550.555 si  vom fi bucurosi sa va oferim asistenta. 

 

I. Cosul de cumparaturi 

1. Alegeti produsul dorit si selectati cantitatea. Cand comandati “Modele Personalizate” trebuie sa mai selectati culoarea si marimea dorita inainte de a adauga produsul in cos.

2. Dupa ce ati pus primul produs in cos, veti vedea tot continutul cosului. Daca doriti sa continuati adaugarea altor produse in cos, dati clic pe linkul „Continua Cumparaturile”. Daca doriti sa scoateti produse din cos, dati clic pe “Sterge Articol”, ultimul icon din dreapta fiecarui produs.

3. Dupa ce ati pus in cos toate produsele dorite, dati clic pe linkul “Continuare catre finalizare comanda”

4. Pasul urmator este alegerea adresei de livrare si facturare, metoda de livrare si plata. Dupa ce mai revizuiti o data comanda ca sa fiti sigur ca totul este in regula, dati clic pe “Plaseaza comanda”

5. Daca ati transmis comanda cu succes, pe ecran apare textul “Comanda dumneavoastra a fost preluata”. In plus, sunteti informat ca pe adresa de e-mail furnizata veti primi un e-mail cu detaliile comenzii.

Daca doriti sa schimbati ceva sau sa anulati o comanda, puteti face acest lucru dupa confirmarea finala a comenzii, sunand la 0799.550.555 sau trimitand un e-mail la contact@zebu.ro.

Important: comanda minima pe Zebu.ro este de 40 lei (1 tricou de exemplu).

 

II. Confirmarea comenzilor

Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.zebu.ro, veti primi un e-mail cu detaliile comenzii la adresa de e-mail indicata la informatiile de livrare. Aceasta este o notificare ca s-a aprobat si inregistrat comanda. In cazul in care cumparatorul descopera date neclare sau incorecte, acesta trebuie sa sune la 0799.550.555 sau sa ne trimita un e-mail la contact@zebu.ro.

Confirmarea finala a comenzii se face telefonic, apeland fiecare client pentru informare asupra produselor dorite dar si a termenului de livrare.

Atentie: Nu trimitem comenzi fara sa vorbim inainte la telefon cu fiecare client!

 

III. Livrarea produselor

Zebu.ro se ocupa de pregatirea produselor pentru expediere la adresa introdusa in etapa de furnizare a informatiilor pentru livrare. Daca timpul de livrare este extins in mod neasteptat, cumparatorul este informat la telefon sau prin e-mail.